TRADUCE, TRADUEIX, TRANSLATE... | | | | | | | |

A reveure!!!

UN CURS AMB MOLTA..... "XISPA!!!!!"..... FINS SEMPRE!!

dilluns, de maig 17

A WONDERFUL AND A FUNNY PLAY!!!

Today, 17th May 2010, we have seen a wonderful and a funny play about Doctor Frankenstein story. We have spent a very nice time because our class mates have been the actors. They have played brilliantly. Do you want to see the pictures?

7 comentaris:

  1. Ricard Però perquè el david em diu que no posi RIKY EL ROS18 de maig del 2010, a les 19:25

    David la obra de teatre va ser molt maca el que més hem va agradar va ser el docto FRRRRRRRRRRRRRRRRANNNNNNNNSSSSSSSKKKKKEEEEEIIIIIIINNNNNNSSSSTTTTTTTTEEEEENNNNN.
    I si et penses que no se que es hand si que ho seeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




    És mà valeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Que el que passa es que no m'hen vaig enrrecordar .
    I ara.Adèu IIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Com diuen a Xina ARRIBIDERXI.
    Però segons el David ho diuen a Itàlia.
    Ara si DEWWWWW



    Segons el David

    ResponElimina
  2. M@ri@ i Aroa, no et copiis les @!18 de maig del 2010, a les 19:26

    Ei!!! Hello!
    Que amables els nois per a poder venir aquí, eh??
    Va ser una passada, ens ho vam passar molttttt bbbééééééé!!!
    Espero que els podem tornar a veure!
    Ah! Una cosa, David! Avui no he pogut venir perquè aquest matí em picaven molt les cames de la cremada que em vaig fer! Espero que demà pugui venir a l'escola! A reveureeeee!!!

    Maria

    ResponElimina
  3. Els dos de mistericases18 de maig del 2010, a les 21:04

    Hola, Dabedu 13.
    Hem vist les fotos i hi ha hagut una què ens ha semblat molt divertida. Ha sigut la del IGOOOOOR i una de la doctora FRRRRRRRANKENSTAIN.

    ResponElimina
  4. L' obra de monster madness em va agradar moltíssim, sobretot l'Igorrrr i la doctora Frrankenstain.

    Adéuuuuu!

    ResponElimina
  5. vas fer tu les fotos no? etaven molt maques oi ? el Ricardooooooooooooooooooo feia molta gracia no era el Ricrdo de debo era un altre
    gagagagagagagagagagagagagagagagagagagagagagagagagagagagagag i la Is, tambè estava molt divertida amb el ram de frors i la cosa que portava el cap com es deia per cert?
    i el nen aquell l'Igoort però savia angles no?
    em sembla que si.Adéu David.

    ResponElimina
  6. Va ser fantastic,vaig riure molt quan van fer el començament:el noi i la noia ballaven thiller de michael jackson.

    ResponElimina
  7. Gràcies pels vostres comentaris!!

    En trobo a faltar els de MOOOOOLTA GENT de la classe... NO em digueu que no va ser divertida i molt entenedora, tot i ser en ANGLÈS!! VAaaaaa!! No sigueu mandrosos!!
    Jo m'ho vaig passar... PIPA!!!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.